facebook_logo
  

Binnenkort

Welkom aan de tafel van S

 

De tafel van S organiseert socratische gesprekken waarbij de vragen die kunstwerken opwerpen uitgangspunt zijn. Kunst weet thema's die ons dagelijks raken zichtbaar, hoorbaar of leesbaar te maken. Daarover kun je, naar het voorbeeld van Socrates, een zinvol gesprek voeren. Maar niet alleen kunstwerken ook exposities kunnen aanleiding zijn voor een socratisch gesprek.

Lees hier hoe een socratisch gesprek verloopt. Het is een dialoog, geen filosofisch of kunsthistorisch gesprek. Om mee te doen is geen voorkennis nodig alleen een open mind. 

 

Voor wie?

De tafel van S verzorgt gesprekken voor groepen, musea en bedrijven. Maandelijks zijn er gesprekken waar je aan deel kunt nemen in het atelier van Michiel Knaven.

Deze gesprekken zijn met minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Wil je mee doen dan kun je altijd binnen lopen in het museum maar kijk eerst even op de site naar het aantal deelnemers dat zich al opgegeven heeft. Het maximum is 10 deelnemers. De prijs per keer bedraagt 10 euro inclusief koffie en thee.

Wanneer?

In de kolom links staan de komende gesprekken vermeldt.

Door omstandigheden waren de gesprekken bij de tafel van S tijdelijk opgeschort. In september starten de gesprekken weer op de donderdagavond.

Aanmelden?

Stuur een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor informatie.